Skoda Octavia Küszöbvédő

Fri, 16 Dec 2022 20:51:50 +0000

CSOK és egyéb család támogatási hitelek igényelhetőek. Hitelre van szüksége? Az Otthon Centrum az ország egyik legnagyobb és legmegbízhatóbb hitelközvetítőjeként, teljes körű és díjmentes hitel ügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére! Kérje személyre szabott ajánlatunkat Kollégáinktól! Válassza ki az Önnek legmegfelelőbbet! eladó ingatlan Vasvár eladó családi ház Vasvár Villanyáram: van. Vízellátás: van. Csatornázás: van. Gázellátás: van. Mutass többet Mutass kevesebbet Helyiségek Lépj kapcsolatba a hirdetővel! Ingatlannet kód: NET6264249

  1. Vasvár lakás, ház eladó
  2. Eladó házak Vasvár - ingatlan.com
  3. Eladó Családi ház, Vasvár (#156260) | Openhouse
  4. Eladó családi ház - Vasvár, Vas megye #32680753

Vasvár lakás, ház eladó

Zalaegerszeg és Szombathely között fél úton 30-30 km-re, a 8-as főút mellett az osztrák határtól 40 km-re, a Balatontól 50 km-re helyezkedik el Vasvár. A településen hagyományos FALUSI CSOK igényelhető: 2 Gyermek: 1. 300. 000 ft csok és 10. 000. 000 ft kamattámogatott hitelből megvásárolható 23. 700. 000 ft önerővel. Plusz 1. 000 ft csok és 351. 000 ft ÁFA támogatás igényelhető a felújításhoz! 3 Gyermek: 5. 000 ft csok és 15. 000 ft kamattámogatott hitelből megvásárolható 15. 000 ft önerővel Plusz 5. 000 ft csok és 1. 350. 000 ft ÁFA támogatás igényelhető a felújításhoz! NE FELEDJE, HOGY A CSOKON FELÜL MÉG IGÉNYELHETŐ ÉV VÉGÉIG AZ 50% -os 3. 000 Ft-os OTTHON FELÚJÍTÁSI TÁMOGATÁS IS! Babaváró hitel kapcsolatban is keressen bizalommal! Tekintse meg!!! Álmodja meg otthonát!!!!!! MI SEGÍTÜNK MINDENBEN!!! Amennyiben ez a Vasváron található családi ház felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a hirdetésben megadott telefonszámon, hivatkozzon a településre és a hirdetési árra. Vásárolna de nincs rá keret?

Vásárolna de nincs rá keret? Minek járna bankról, bankra? Irodánkban bank semleges, független hitelszakértő 10 éves szakmai tapasztalattal és jó banki kapcsolatokkal, díjmentes szolgáltatásával könnyíti meg a legkedvezőbb hitel kiválasztását és a hitelkérelem teljes körű összeállítását., hogy mindent egy helyen intézhessen! Ne feledje! Kereső ügyfeleinknek szolgáltatásaink ingyenesek. Laska Róbert 06305295800 Az otthon érték, az ingatlan üzlet Bízza profikra ingatlanügyeit!

Eladó házak Vasvár - ingatlan.com

  1. Adok-Veszek Hirdetések - Vasvár - Jófogás
  2. Ingatlan apróhirdetés Vasvár. Olcsó új építésű és használt vasvári ingatlanok. Ingyenes ingatlan apróhirdetés feladás Vasváron.
  3. Eladó ház vasvar

Az ingatlanban a meleg vizet tárolós villany boyler biztosítja, ami a központi fűtés rendszerre is rá van csatlakoztatva így nagyon gazdaságosan lehet működtetni.. A lakáson hőszigetelt fa ablakok találhatók és a falak 38 cm vastagok! Az ingatlanban ipari áram van 3x16A Az ingatlan el van látva az összes közművel, kivétel a gáz ami az telken található. Erre az ingatlanra Csok igényelhető, továbbá a felújításra költött összeg ÁFA-tartalma visszaigényelhető és a felújítási támogatás is igényelhető! Az ingatlanra CSOK is igényelhető: 2 gyerek:esetén: 1. 430. 000 ft csok max. 10. 000. 000 ft kamattámogatott hitel igényelhető! 3 gyerek:esetén: 2. 200. 15. 000 ft kamattámogatott hitel igényelhető! 4 gyerek:esetén: 2. 750. 000 ft kamattámogatott hitel igényelhető! NE FELEDJE, HOGY A CSOKON FELÜL MÉG IGÉNYELHETŐ ÉV VÉGÉIG AZ 50% -os 3. 000 Ft-os OTHONFELÚJÍTÁSI TÁMOGATÁS IS! Babaváró hilel kapcsolatban is keressen bizalommal! Tekintse meg!!! Álmodja meg otthonát!!!!!! MI SEGÍTÜNK MINDENBEN!!! Amennyiben ez a Vasváron található családi ház felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a hirdetésben megadott telefonszámon, hivatkozzon a településre és a hirdetési árra.

Eladó Családi ház, Vasvár (#156260) | Openhouse

Nagy családi ház Vasváron Eladó Vasváron, közel a belvároshoz egy nappali + 4 szobás, 180 nm-es családi ház 775 nm-es telekkel. Az ingatlan 1989-ben épült, teljesen alápincézett, a földszinten garázs, kamra, konyha, mellette tágas nappali, kádas fürdőszoba és wc található. Az emeleten 2 nagyszoba, 2 kisebb szoba, felújított zuhanyzós fürdőszoba és külön wc van. Fűtése gázzal, illetve vegyes tüzeléssel történik. A meleg víz ellátást gázbojler biztosítja. Az ablakok redőnnyel szereltek. A házban háromfázisú hálózat, az udvaron faipari munkálatokhoz alkalmas épület is található alápincézve. Kisebb állattartáshoz alkalmas zárt udvar és kertészkedésnek elegendő terület van a ház mögött. Az ingatlan közelében megtalálható: iskola, óvoda, bolt, buszmegálló. Szombathely és Zalaegerszeg fél óra autóútra, a Balaton egy óra alatt elérhető. A tulajdonviszonyok rendezettek, tehermentes, azonnal költözhető, a vásárláshoz falusi CSOK igénybe vehető. Hitelre van szüksége? Az Otthon Centrum az ország egyik legnagyobb és legmegbízhatóbb hitelközvetítőjeként, teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére!

A házhoz tartozik egy udvari kis ház fürdőszobával, mely akár külön lakrészként vagy vendégházként is funkcioná ingatlan biztonságáról riasztó- és kamerarendszer gondoskodik. Ajánlom ezt a páratlan ingatlant nagyobb családok részére vagy akár több generáció összeköltözésére szívesen ajánlom olyan családoknak is, akik szívesen idézik fel otthonukban a francia hangulatot és a teljesség igénye nélkül szeretnék életüket élni ebben a vasi kisváennyiben az ingatlannal kapcsolatban további kérdése lenne vagy megtekintené, várom megtisztelő hívását gáz (cirko) Környék bemutatása Eladó családi házak Vasvár Vasvár Eladó családi házak Hunyadi János utca Kiemelt ingatlanhirdetések Nézd meg a kiemelt ingatlanhirdetéseket Böngéssz még több ingatlan között!

Eladó családi ház - Vasvár, Vas megye #32680753

74-es fõút és a Petõfi Sándor utca keresztezõdésénél. 2015 augusztusig presszóként üzemelt. Festés (korábbi polc és pult helyének eltüntetése) szükséges. 35. 000 Ft / hó... Bútorozott-e: nem Emelet: magasföldszint Energiatanúsítvány: Erkély: Nincs Erkély a szobához: Felszereltség: Fűtés típusa: elektromos Helység: Vasvár Hányan laknak az ingatlanban: Ingatlan dohányzó: Ingatlan típusa: tégla Kategória: Iroda, üzlethelyiség, ipari inga Kerület: Kilátás: Kit keresünk: Kora: Korosztály: Lift: Megye: Méret: 27 m² Neme: Parkolás: Utcán Szintek száma: Szoba bútorozott-e: Szoba mérete: Szoba típusa: Szobák száma: 2 szobás Telek mérete: Állapot: Jó állapotú Eladó lakások, házak Vas megyei eladó lakás, eladó ház

Az Öné még nincs köztük? Ne szalassza el a vevőket, válassza az, adja fel ingatlan hirdetését most! Ingatlanok az ország egész területéről Eladó ingatlan Kiadó ingatlan A Flatfy ingatlanpiaci keresőmotor partnere Kövessen minket a Facebookon! ® Copyright 2007 - 2022 Ingatlancsoport Kft. | v6. 9

Zalaegerszegi ingatlaniroda eladásra kínálja a 156260-as számú, jó tulajdonságokkal bíró, világos, praktikusan kialakított, családi házat a Vasi Hegyháton Vasvár településén. - Telek területe 1296 m2 - 1959-es építésű és 1989-ben felújított, 93 nm lakótérben előszoba, 3 szoba, fürdőszoba, wc, konyha, spájz, iroda, terasz, illetve kapcsolódik hozzá egy tágas garázs s alatta pince+. - A ház tégla falazatú, a nyílászárók fa hőszigetelt ablakok. - A födémek s az előszoba fenyő lambériával borítottak. - A ház fűtését vegyes tüzelésű és gáz cirkó kazán biztosítja, radiátorokkal, a meleg vizet pedig gázbojler állítja elő. - Az tágas udvaron helyezkednek el a gazdasági épületek. - A terület első része sík, a hátsó része emelkedik. - Az ingatlan ipari árammal is rendelkezik. - Vasvár az utóbbi években egy dinamikus, jól fejlődő, kedvelt település lett mint járási székhely, termálfürdő üzemel, van orvos, óvoda, bölcsőde, boltok, éttermek, bankautomata egy jól működő közösségi ház színházzal, ugyancsak jól működő közösségi élettel.

freundetreffen.net, 2024 | Sitemap