Skoda Octavia Küszöbvédő

Mon, 06 Mar 2023 07:08:02 +0000

Mindig az a legkreatívabb ajándék, amely személyes, ráadásul saját magunk készítettük. Ilyen például a fényképes ajándék is, aminek elkészítése kiváló program lehet az egész családnak. 1. Fotókollázs üvegkavicsból Amire szükségünk lesz: - sok színes, különböző méretű üvegkavics - kis fotók - képkeret - színtelen barkácsragasztó vagy szalvétaragasztó - ragasztópisztoly Így készítsük el: Ha van otthon nyomtatónk, nyomtassuk ki kedvenc fotóinkat olyan kicsiben, amilyenek az üvegkavicsok. Ha nincs, keressünk olyan, már korábban előhívott fényképeket, amelyek megfelelnek a célnak. Vágjuk ki őket a megfelelő formára, majd kenjük be ragasztóval, és ragasszuk rá alulról a kavicsokra. Hagyjuk őket megszáradni, ezután a ragasztópisztoly segítségével rögzítsük a kavicsokat a képkeretben található papírra. 2. Fotó fatáblán/gyertyán Amire szükségünk lesz: - alapnak fatábla vagy gyertya - ecset (műanyag) - átlátszó transzferragasztó - faspatula - olló - víz - transzferlakk Így készítsük el: Nyomtassuk ki a fotót, amelyet rá szeretnénk tenni a fatáblára vagy a gyertyára.

Férfiaknak

saját fotós ajándékok lányoknak

Nőknek

Általában nagyon örültek ajándék fotózásnak a hölgyek és urak. Leggyakrabban ajándék fotózást szülinaposnak rendeltek. De kapott ajándék fotózást érettségiző ballagásra vagy kedvelt munkatárs amikor elhagyta a kollektívát. Figyeld Facebook és Instagram oldalunkat, ahol ajándék fotózási akció is várnak! Az ajándékfotózással vagy az ajándék utalvánnyal kapcsolatban van kérdésed, hívj 06- 70 398 8992.

saját fotós ajándékok karácsonyra

Saját szerkesztésű fotós ajándékdoboz készítése | CEWE

saját fotós ajándékok gyerekeknek
  • Kínai horoszkóp születési dátum szerint
  • Saját fotós ajándékok férfiaknak
  • Saját fotós ajándékok pároknak
  • Saját fotós ajándékok fiúknak
  • Saját fotós ajándékok nőknek
  • Milesi festék használata

Lányoknak

A fotós ajándékutalvány ideális ajándék a párodnak, egy kismamának, vagy akár az egész családnak. Az utalvány felhasználható a SAJÁT profin felszerelt műtermemben, avagy Budapest környékén szabadtéren. A fotózás ajándékutalvány bármikor beváltható a vásárlástól számított 6 hónapig! Azonnal tölthetőek Az ajándékutalványok kérhetőek POSTÁZVA avagy DIGITÁLISAN, egyedi sorszámmal ellátva. Az utalványokon az értéke NEM szerepel. Az utalvány felhasználható a SAJÁT profin felszerelt műtermemben Avagy Budapest környékén szabadtéren Bármikor beváltható a vásárlástól számított 6 hónapig!

Legyen szó Műtermi-, vagy Szabadtéri képekről, kismama vagy kisbaba fotózásról, családi képekről vagy csak egy személyes fotókról. Az utalványt BÁRKI és BÁRMIKOR felhasználhatja, ehhez csak időpontot kell egyeztetnünk:-)

Ideje

Figyeljünk arra, hogy tükrözötten nyomtassuk ki, így fogja a kép pontosan visszaadni az eredeti verziót. Ha nincs nyomtatónk, válasszunk egy erre alkalmas képet a meglévők közül. Ezután az alapot (fatábla vagy gyertya) és a képet is kenjük be a transzferragasztóval. Helyezzük rá a színoldalával lefelé az alapra, majd a spatulával simítsuk rá. Végül hajszárítóval szárítsuk körülbelül tíz percig, aztán hagyjuk kihűlni. Ha van bőven időnk, száríthatjuk 24 órán át szobahőmérsékleten is. Végül nedvesítsük meg a fotót vízzel, várjunk kicsit, amíg felpuhul, majd az ujjainkkal vagy szivaccsal dörzsöljük le az egész képet, és hagyjuk megszáradni. Most már csak annyi a teendő, hogy transzferlakkal befújjuk az egészet, és kész is van a szuper ajándék. 3. Kihajtogatható fényképek dobozban Amire szükségünk lesz: - kartonlap - fotók - fonal - ragasztószalag - univerzális ragasztó - fadoboz (10x10 cm‑es) Így készítsük el: A kartonlapra rajzoljunk egy 50x10 cm‑es téglalapot. A hosszanti oldalon 10 centinél hajtsuk be, majd tíz centinként ismét hajtsuk be.

  1. Meggyes pudingos krémes
  2. Praktiker adventi naptár
  3. Elektromos kapunyitó házilag
  4. Anyakönyvi kivonat pótlása
  5. Xiaomi új telefon 2019
  6. Www vipmail hu belépés a facebookra
  7. Fejlesztő játékok 0 1 éves
  8. Idegfájdalom a fejben
  9. Napelem hitel pest megye
  10. Sztehlo gábor gyermekotthon

freundetreffen.net, 2024 | Sitemap