Skoda Octavia Küszöbvédő

Thu, 16 Mar 2023 21:50:02 +0000

Köszönöm a tippet! Itt nézd meg az 5-ös ill. itt a 12-es! és a 17-es tömlőket. Elküldve: 2011. péntek, 09:22 Utoljára szerkesztve (1 alkalommal): 2011. péntek, 09:23 Elküldve: 2011. péntek, 09:06 Sziasztok! Tegnap elvittem az autót szervizbe mert folyamatosan leáll amikor menet közben mondjuk lassítok és kinyomom a kuplungot és ezen felül 500 és 1000 közt ingadozik az alapjárat és ez elég nagy probléma főleg, hogy lenne rá pár jelentkező és így még sem mutathatom meg az autót elég ciki lenne! Rátették gépre és egy hiba kódot találtak mégpedig azt írta, hogy üzemanyag szabályzás henger sor 1! Arra tippelnek, hogy valahol falsot szív a motor de nem találta meg a szerelőm, hogy hol! Esetleg van valakinek ötlete, hogy hol keresendő a hiba? Előre is köszi! tipikus jelensége annak, hogy rossz a keverék. levegőszűrő mikor volt cserélve? Elküldve: 2011. péntek, 08:14 Sziasztok! Tegnap elvittem az autót szervizbe mert folyamatosan leáll amikor menet közben mondjuk lassítok és kinyomom a kuplungot és ezen felül 500 és 1000 közt ingadozik az alapjárat és ez elég nagy probléma főleg, hogy lenne rá pár jelentkező és így még sem mutathatom meg az autót elég ciki lenne!

Kis tesco kecskemét 2021

Hibakód :: BMWfanatics.hu - A rajongói portál

cluster fejfájás ellen

Haszonélvezeti jog átruházása

  • Katica cukrászda xvii la
  • Papírvirág készítő készlet
  • L ii csigolya video
  • Okos konyha receptek
  • Radiátor - árak, akciók, vásárlás olcsón - Vatera.hu

shopping_cart Nagy választék Több száz különféle összetételű és színű garnitúra, valamint különálló bútordarab közül választhat thumb_up Nem kell sehová mennie Elég pár kattintás, és az álombútor már úton is van account_balance_wallet Jobb lehetőségek a fizetési mód kiválasztására Fizethet készpénzzel, banki átutalással vagy részletekben.

 Fizetési mód kiválasztása szükség szerint Fizessen kényelmesen! Fizetési módként szükség szerint választhatja a készpénzes fizetést, a banki átutalást és a részletfizetést.

bmw hibakód táblázat
  1. Eladó projektor vászon
  2. Angol amgyar fordito
  3. Hasznalt butor felvasarlas budapesten
  4. Monoblokkos wc méretek
  5. Gorenje de 71 hőszivattyús szárítógép vélemények
  6. Automata váltós auto kisautòk
  7. Hallásfejlesztő anyanyelvi játékok
  8. A kávé hatásai
  9. Kanapé javítás házilag készitett eszterga
  10. Kiadó ház szentendre
  11. Arena vip mozi jegyfoglalás
  12. Esküvői ruhák array array
  13. Családi filmek 2017
  14. Körzeti fogászati rendelők szolnok

freundetreffen.net, 2024 | Sitemap